Magisk urin

Jeg har fått en forespørsel fra heterofil kvinne (36) om jeg kan tolke drømmen hennes, og det kan jeg selvfølgelig.

“Jeg drømmer ofte at jeg går barbeint i våte lokaler, gjerne med doer og garderober. Jeg synes det er så ekkelt, for jeg vet ikke hva det våte er, og tenker at det kanskje er tiss. Men jeg finner ingen sko jeg kan bruke”.

Dette med tiss er interessant. For hva vet vi om urin? At det er en oppløsning av organiske og uorganiske stoffer som utskilles gjennom nyrene. For en tid tilbake leste jeg en bok (Leksikon om lengsel), og der hevdes det at forelskelse og romantisk kjærlighet ikke sitter i hjertet, men i nyrene!

Er du redd for å bli forelsket på nytt? Har du kanskje blitt hardt angrepet før og tenker at det der orker du ikke igjen? Kanskje du har vært forelsket i en fyr som bare “du må ikke bli forelsket i meg, jeg er ikke bra for deg” (les dette høyt med teit stemme)? Vær så snill, ikke bli det igjen. Seriøst, kan vi bare bli enige alle sammen om å slutte å ligge med de folka der, så de skjerper seg?

Du er antagelig engstelig og redd for de organiske og uorganiske stoffene som utskilles ved en forelskelse. Du tør ikke se ned fordi det føles ekkelt og ubehagelig. Føttene dine er et symbol på styrke og kontroll, det som bærer deg rundt i verden. Du er barbeint og dermed sårbar, finner ingen sko du kan bruke som kan beskytte deg mot den potensielt klissete romantikken som er mellom deg og trygg grunn.

Våg å ta en titt ned, våg å se urinen i øynene. Fargen på den er viktig, farger er generelt viktig i drømmer. Når det gjelder urin kan man såvidt jeg har forstått lese mye ut fra fargen. Dersom den er veldig mørk bør du nok være obs, da kan det hende han du møter bærer på en mørk hemmelighet, for eksempel det at han er en fyllik. Men du bør nok også være på vakt hvis den er for lys, da kan det hende han er en sånn fyr som drikker for mye vann, og det er også lite bærekraftig.

Konklusjonen her må bli at du nok innerst inne ønsker å treffe noen å forelske deg i. Det gjør du nok også, og jeg tror og håper at det blir stas.

Bare pass på at han er verdt å gi nyrene sine til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *