Ærlig mening

I går fikk jeg spørsmålet «hvem er din drømmesponsor?», og jeg har tenkt på dette i hele natt. Fikk knapt blund på øynene! Så, i de stille morgentimene, kom jeg frem til at sponsoren i mine drømmer nok må være —.

Det beste med —, er at de tilbyr produkter. — setter produktene i høysetet, og det mener jeg er må være lov. All ære til de som velger å leve asketisk, men de fleste kan vel kjenne seg igjen i at det er deilig å ha et produkt eller to, enten man skal slappe av eller være med på ulike aktiviteter. Vi lever i produktenes tidsalder, og kanskje er produkter viktigere for oss enn vi liker å innrømme?

For meg har iallfall produkter fra — vært viktig, både på mikro- og makronivå. Man kan, i teorien, ta med seg dette produktet overalt, og det er sånn sett veldig hendig. Man er tross alt ikke på samme sted hele tiden, man flytter seg gjerne litt rundt, iallfall av og til. Noen mer enn andre, men disse produktene passer både for latsabber og folk som har bilde av seg selv som trener yoga på en fjelltopp som profilbilde på Facebook. Jeg har opplevd at produkter jeg har brukt tidligere har gjort meg mer stresset, kanskje ikke fungert optimalt, så man nesten får lyst til å kaste dem i veggen og brøle. Dette har jeg ennå ikke opplevd med produktene fra —, og jeg har benyttet meg av dem flere enn én gang, for å si det sånn! Minst to.

De beste med disse produktene er at de får meg til å føle meg som et menneske. Og vi mennesker liker å føle oss som mennesker, eller hva? 😉 Ja, jeg vet jeg kanskje er i overkant generaliserende her, men samtidig er jeg befriende selvironisk og ærlig. Om jeg får si det selv.

Jeg tror at jeg kan leve uten produktene fra —, men jeg vil helst ikke det. Uansett ville jeg gjerne fortelle dere om hvor bra de er, de har virkelig tilført livet mitt noe jeg ikke ville vært foruten. Dette er min ærlige mening, og ingen har så langt vært interessert i å kjøpe meningene mine.

Men hvis det finnes firmaer der ute som ønsker å se sitt navn i stedet for — vet dere hvor dere finner meg.

 

IMG_20160806_215550
Jeg er ei glad jente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *