I strupen på “Farris-bloggerne”

Den siste tiden har Farris fått bemerkelsesverdig mye oppmerksomhet i blogg-Norge. Både Jon Arne Riise, Tone Damli og Caroline Berg Eriksen har erklært sin uforbeholdne kjærlighet til tørstedrikken, og vist oss at den kan nytes i feminine stetteglass, men at man også kan drikke Farris på den mer maskuline “rett fra flaska”-måten.

Enkelte har imidlertid uttrykt skepsis til det de kaller en “overdreven lyst på Farris”, og mener det er usannsynlig at alle bloggere i Norge foretrekker Farris. Én teori er at Farris er mer ubredt blant såkalte “kjendis-bloggere”, og at det finnes mer variasjon blant de som befinner seg litt lengre ned på blogglisten. Et eksempel er Grusomme Marit, som for tiden ligger på 136.-plass, og aldri har blitt invitert på Vixen Blog Awards. Hun hevder at hun ikke har noe spesielt imot Farris som sådan, men foretrekker Olden når hun skal ha noe godt i glasset.

– Jeg oppdaget Olden i forbindelse med en livsstilsendring. Mange venner fortalte meg at livet kom til å endre seg etter at jeg sluttet med håndball i 17-årsalderen, og de hadde helt rett, det ble mer vodka i en periode. Jeg har alltid vært veldig glad i vodka, vann blir liksom for kjedelig for meg, jeg trenger noe som river litt mer. Men så oppdaget jeg at Olden faktisk er en like god tørstedrikk som vodka – om ikke bedre!

Har du en favorittsmak blant Olden-variantene?

– Det er nesten umulig å trekke frem en favoritt, alle er helt fantastiske. Jeg kjøper gjerne den med pæresmak, men det er ikke så mange butikker som fører den, så da blir det ofte eple. Noen synes kanskje Olden smaker litt syntetisk i forhold til Farris, men det liker jeg.

Kommer du til å vie et eget innlegg til å fortelle at du elsker Olden?

– Nei, det har jeg ingen planer om, ler den upopulære bloggeren. – Å skrive et sånt innlegg uten å få betalt for det ville være en fallitterklæring. Så lavt vil jeg ikke synke. Men at livet mitt ble betraktelig lettere etter at jeg byttet ut vodka med Olden kan jeg godt innrømme.

Screenshot_2016-08-29-10-55-50-1
Siden Marit ikke har en ektemake til å ta bilder av seg går det mest i kleine baderomsselfier på grusommemarit.no. Her uten favorittdrikken Olden, men Olden-flaska er nok ikke langt unna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *